Filozófiánk

Itt vagyunk, hogy segítsünk tested,egészséged fejlesztésében

Ignéczi Viktor személyi edző
Ignéczi Viktor személyi edző

Ignéczi Viktor : Gyerekkoromtól foglalkoztam harcművészettel,küzdősporttal,edzéssel majd gimnáziumi éveim alatt kezdtem beleízlelni az edzőtermi életbe is. 2001-óta a Magyar Honvédségnél szolgáltam, kezdetben az 1. Könnyű Vegyes ezrednél Szolnokon, ahol a szigorú fizikai felkészítés mellett megszerettem az ejtőernyőzést és a búvárkodást is,ezután (több külföldi missziót megjárva pl.: Ciprus,Afganisztán) a tatai 25. lövészdandárhoz majd Székesfehérvárra kerültem mint kiképző tiszt.

Jelenleg személyi edzőként az IFBB ( International Federation of Body Building and Fitness) tagja vagyok ami több mint 170 országban a mínőséget és a csúcsot képviseli. Az IFBB-t olyan nevek szavatolják mit Joe Weider és Arnold Swarzenegger. 

Személyi edzőként fő célom az embereknek való segítségnyújtás legyen szó nagymértékű fogyásról, erősítésről, vérnyomáscsökkentésről,egészségjavításról. Az edzéseket nem csak edzői szakmaisággal végzem hanem pedagógiai végzettségem is biztosítja a vidám,empatikus és célorientált,sikeres tréninget!
Foglalkozom profi sportolókkal és olyanokkal is akik csak most kezdenek tenni valamit az egészségükért. Jelenleg már 6 éves kortól segítek vendégeimnek, felső korhatár nincsen. :)

Eredményeim egy részét láthatod a referenciák közt.
Mottóm: Tegyél azért, hogy minőségi életet élhess, velem sikerül!Kiss Heni személyi edző
Kiss Heni személyi edző

Kiss Henrietta: Gyerekkoromban aerobikoztam, tizenévesen box edzésekre jártam, rendszeresen jártam futni és kerékpározni, és ezután kezdtem kondi termi edzéseimet, mindezeket hobbi szinten. Felfedeztem, milyen fontos szerepet tölt be az életben a rendszeres sportolás, és ezt a tapasztalást másoknak is át szerettem volna adni, ezért elvégeztem a székesfehérvári Kodolányin a Sportedző (testépítés-fitnesz) képzést 2012-ben. Mivel a potenciális kliensek egy része speciális edzést vagy rehabilitációt igényel, elvégeztem a BOSU Balance Trainer edzőképzést is, szintén 2012-ben Tatán, jelenleg a PTE-ETK rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon bővítem ismereteim.
 Személyi edzőként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sokféle vendégnek segíthetek, különböző célokkal, szép eredményekkel.
Referenciáink között megtekintheted, milyen sikereket értem el klienseinknél.

Ha te is szeretnél csatlakozni, keress még ma a megadott elérhetőségek bármelyikén!


Klein Dávid személyi edző
Klein Dávid személyi edző

Klein Dávid: Gyermekkoromban már szerves része volt az életemnek a sport. Többféle típusú mozgásformába ízleltem bele, kezdtem az egyéni sportokkal: karate, szertorna - amik több évig elkísértek, mellette megismertem a csapatsportokat: labdarúgás, kézilabda, amiket gimnazista koromra már egyesületben leigazoltan játszottam. A mai napig a kézilabda maradt meg hobbi szinten.  A csapatban való sportolás csapattársak illetve edzők között nem csak fizikálisan, hanem személyiségemben is fontos pozitív változásokat hoztak, megtanultam másokkal együtt dolgozni, küzdeni és egymásnak segíteni.

2014 - ben szerettem meg a testépítés/ fittness világot, ugyanis a csapatsportban való fejlődéshez, itt fejlesztettem a kondíciómat és fizikumomat, ami nagymértékben befolyásolta a teljesítményemet. Ennek tükrében egyre mélyebben kezdtem tanulmányozni ezt a sportágazatot és annyira érdekesnek és fontosnak kezdtem tartani az egészéges/sportos életmód kialakításhoz, hogy személyi edző szakot végeztem Székesfehérváron a Kodolányi János Sportedző (testépítés-fitnesz) képzésén. Itt sajátítottam el a különféle edzésmódszerek, étrendek és változatos magas színvonalú specifikus tréningek kialakítását. Személyi edzőként fő célommá vált az emberek egészséges életmódjának kialakítása, fizikai és szellemi egyensúly megtalálása odafigyeléssel, biztatással. Szeretném, ha az emberek jól éreznék magukat a bőrükben és büszkék lennének arra, amit együttes erővel elérünk.

Szakács Noémi személyi edző
Szakács Noémi személyi edző

Szakács Noémi: Középiskolás koromban ismerkedtem meg a küzdősport világával, amikor elkezdtem kempozni. Sok mindent tanított nekem ez a sport, csapatban való együttműködést, fegyelmet, kitartást és, hogy mi mindenre vagyok képes, ha igazán akarom. Versenyeken is indultam ahol sikerült jó eredményeket elérnem. 3 évig űztem és mellette elkezdtem konditerembe járni, hogy még jobban fejlesszem az erőnlétemet, amit hasznosítani tudtam az edzéseken, versenyeken. A fejlődésem napról napra több motivációt adott, egyre inkább úgy éreztem, hogy az edzőtermi edzés a nekem való sport, így komolyabban érdeklődni kezdtem iránta. 

Úgy gondoltam, hogy szívesen segítenék másoknak is, hogy megtudják mi mindenre képesek és elérjék a céljaikat, ezért elvégeztem Székesfehérváron a Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium Sportedző (testépítés-fitnesz) képzését. Szeretném megmutatni az embereknek, hogy egy kis kitartással és akarattal bármire képesek. Segítek, hogy fittek és egészségesek legyenek, ami hozzájárul, hogy jól érezzék magukat a bőrükben és kiegyensúlyozott életet éljenek.