10 hetes ZSÍRÉGETŐ KIHÍVÁS


❗️❗️❗️10 hetes "FORMÁBA KERÜLÖK TAVASZRA" kihívás❗️❗️❗️

❓ Tudtad, hogy az emberek újévi fogadalmának többsége egészséggel kapcsolatos és folyamatosan tologatja, hogy elkezdjen tenni érte❓

💥Te kezdd el most!💥

🕓 2022 január 17.-i kezdéssel megrendezésre kerül a nagy átalakulás kihívás. A verseny célja, hogy 10 hét alatt kinek sikerül a testzsírszázalékból a legtöbbet leadnia! Így tavaszra végre igazán jó formába kerülj idén! Mivel a verseny testzsírszázalékban történik, nem kg-ban, így kisebb súly esetén is hasonló esélyekkel indulhatsz!

👨‍🎓 A minél nagyobb testzsírfelesleg leadásának eléréséért a Fit Fount edzők segítenek szakértelmükkel, tapasztalatukkal. Szuper eredményeink egy részét megtekintheted a www.fitfount.hu kezdőoldalon is. (10-30-50kg fogyások ,izomépítés , egészségjavítás)

📧Jelentkezés itt ,vagy messengeren üzenetben vagy emailben az info@fitfount.hu címre vagy 📱telefonon a 06 30 301 4444 számon.

A jelentkezések elbírálása után kerül sor a mérlegelésre,regisztrációra.
Regisztráció, mérlegelés ideje: január 16, (pótnap január 17)
A verseny vége,mérlegelés ideje: március 27
🌐Helye : Cosmo Sport ,Gugásvölgyi út 4. (A Jysk felett)A Fit Fount személyi edzés szervezésében.


"GOLD" regisztrációs díj 13.000 Ft ,(Fit Fount tagoknak 11.000 Ft.) ami magában foglal egy 40.000Ft érték feletti fitnesz csomagot a Fit Fount személyi edzők általi:-étkezési és életmódtanácsadást-egészségügyi problémák átbeszélése-antropometriai, vérnyomás, testzsír méréseket-előtte-utána motivációs fényképet-egy fizikai állapotfelmérő edzést (melyre egy ismerősöd elkísérhet)-egy erőnléti-zsírégető edzést (melyre egy ismerősöd elkísérhet)-Fit Fount LOW-CARB zsírégető étrend személyre szabva -Fit Fount HIT zsírégető edzésterv-a 10 hét alatt hetente,hétköznap egy mérlegelés és konzultáció az edződdel-a 10 hét alatt igényelhető heti egy alkalom edzés akciós árszabásban.


"PLATINA" prémium regisztráció: 55.000 Ft mely magában foglalja:- a "GOLD" csomag tartalmát, - azzal együtt 10 alkalom személyi edzést-a 10 hét alatt heti két mérlegelés és konzultáció az edződdel- Fit Fount KETOGEN zsírégető étrendet személyre szabva- Fit Fount edzésterv- a 10 hét alatt az edződ végigkísér, naponta (hétvégén is) ellát tanácsokkal segítséggel. -a 10 hét alatt igényelhető az edzőink leterheltsége függvényében bármennyi személyi edzés akciós árszabásban.
Ez annak jó, aki szereti a mentorálást, biztosítva ezzel, hogy maximálisan kitartson .


"DIAMOND" VIP regisztráció : 260.000 Ft mely magában foglalja :-a "PLATINA" csomag tartalmát,-azzal együtt 40 alkalom személyi edzést-a 10 hét alatt edzésenként mérlegelés és konzultáció- az edződ napi 24 órában kérdezheted, kérheted segítségét. (online vagy szóban)- az edződ heti egyszer elmegy veled bevásárolni- az edződ elmegy hozzád és "kitakarítja" a felesleges dolgoktól a konyhád, hűtőszekrényed, kamrád.
Ez annak jó, aki szereti a szorosabb egyéni mentorálást, biztosítva ezzel, hogy maximálisan kitartson és növelje az esélyt, hogy elérje az együtt kitűzött célokat!


🏆Plusz motivációnak felajánljuk, hogy ezen a zsírégető versenyen mindenki nyer!

Az első helyezett akár 360.000Ft feletti díjat !
Visszakapja a regisztrációs díjat (13.000/55.000/260.000Ft) ,regisztráláskor egy fitnesz csomagot kap aminek az értéke minimum 40.000Ft és továbbá egy 10 alkalmas személyi edzés bérletet aminek az értéke 62.100Ft.

A második helyezett 100.000Ft feletti díjat ! 62.100 Ft értékű 10 alkalmas személyi edzést és regisztráláskor egy fitnesz csomagot aminek az értéke minimum 40.000Ft.

A harmadik helyezett 70.000Ft feletti díjat ! 31.050 Ft értékű 5 alkalmas személyi edzést és regisztráláskor egy fitnesz csomagot aminek az értéke minimum 40.000Ft.

Az összes induló 40.000Ft érték feletti fitnesz csomagban részesül.Az edzéseket a Cosmo Sportban, szabadtéren, online vagy otthonodban tatjuk.
Az edzőterembe a belépőt a személyi edzések nem foglalják magukban, az otthonodban vagy egyénileg választott helyszínen tartott edzésért kiszállási díjat számíthatunk fel. A regisztráció visszautasításának jogát, az edzők leterheltségének függvényében fenntartjuk. A személyi edzésekre 24 órás lemondás érvényes, ami edzőre is, edzettre is igaz. A versenyben a Fit Fount edzők hozzátartozói nem vehetnek részt.