10 hetes ZSÍRÉGETŐ KIHÍVÁS


❗️❗️❗️10 hetes "FORMÁBA KERÜLÖK TAVASZRA" kihívás❗️❗️❗️

❓ Tudtad, hogy az emberek újévi fogadalmának többsége egészséggel kapcsolatos és folyamatosan tologatja, hogy elkezdjen tenni érte❓

💥Te, kezdd el most!💥

🕓 2023 január 15.-i (előregisztráció január 7,8 utóregisztráció január 21,22) kezdéssel megrendezésre kerül a nagy átalakulás kihívás. A kihívás hivatalos célja, hogy 10 hét alatt kinek sikerül a testzsírszázalékból a legtöbbet leadnia! Így tavaszra végre igazán jó formába kerülj idén! Mivel a megmérettetés testzsírszázalékban történik, nem kg-ban, így kisebb súly esetén is hasonló esélyekkel indulhatsz! 
A nem hivatalos de fontosabb cél, hogy megmutasd magadnak,hogy végre most képes vagy rá!


👨‍🎓 A minél nagyobb testzsírfelesleg leadásának eléréséért a Fit Fount edzők segítenek szakértelmükkel, tapasztalatukkal. Szuper eredményeink egy részét megtekintheted a www.fitfount.hu kezdőoldalon is. (10-30-50kg fogyások ,izomépítés , egészségjavítás)

📧Jelentkezés itt ,vagy messengeren üzenetben vagy emailben az info@fitfount.hu címre továbbá  📱telefonon a 06 30 301 4444 számon.

A jelentkezések elbírálása után kerül sor a mérlegelésre,regisztrációra.
Regisztráció, mérlegelés ideje: január 15, (pótnap január 16) elő és utóregisztrációra egyeztetés a megadott telefonszámon
A kihivás vége,mérlegelés ideje: március 26
🌐Helye : Cosmo Sport ,Gugásvölgyi út 4. (A Jysk felett)A Fit Fount személyi edzés szervezésében.


"GOLD" regisztrációs díj 29000 Ft ,(Fit Fount tagoknak 20.000 Ft.) ami magában foglal egy 80.000Ft érték feletti fitnesz csomagot a Fit Fount személyi edzők szolgáltatása által:anamnézis,étkezési és életmódtanácsadás-egészségügyi problémák átbeszélése-antropometriai, vérnyomás, testzsír méréseket-előtte-utána motivációs fényképet-egy fizikai állapotfelmérő edzést (melyre egy ismerősöd elkísérhet)-egy erőnléti-zsírégető edzést (melyre egy ismerősöd elkísérhet)-Fit Fount LOW-CARB zsírégető étrend személyre szabva -Fit Fount HIT zsírégető edzésterv-a 10 hét alatt hetente,hétköznap egy mérlegelés és személyes konzultáció az edződdel-hétköznap a 10 hét alatt online segítségnyújtás-továbbá a 10 hét alatt igényelhető heti egy alkalom edzés akciós árszabásban.


"PLATINA" prémium regisztráció: 69.000 Ft mely magában foglalja:- a "GOLD" csomag tartalmát, - azzal együtt 10 alkalom személyi edzést-a 10 hét alatt heti két mérlegelés és konzultáció az edződdel- igény szerint Fit Fount KETOGEN zsírégető étrendet személyre szabva- Fit Fount edzésterv- a 10 hét alatt az edződ végigkísér, naponta (hétvégén is) ellát tanácsokkal segítséggel. -a 10 hét alatt igényelhető az edzőink leterheltsége függvényében bármennyi személyi edzés akciós árszabásban.
Ez annak jó, aki szereti a mentorálást, biztosítva ezzel, hogy maximálisan kitartson és megjöjjön a látványos fejlődés egy profi szakember segítségével .


"DIAMOND" VIP regisztráció : 349.000 Ft mely magában foglalja :-a "PLATINA" csomag tartalmát,-azzal együtt 40 alkalom személyi edzést-a 10 hét alatt edzésenként mérlegelés és konzultáció- az edződ napi 24 órában kérdezheted, kérheted segítségét. (online vagy szóban)- az edződ heti egyszer elmegy veled bevásárolni- az edződ elmegy hozzád és "kitakarítja" a felesleges dolgoktól a konyhád, hűtőszekrényed, kamrád.
Ez annak jó, aki szereti a szorosabb egyéni mentorálást, biztosítva ezzel, hogy maximálisan kitartson és növelje az esélyt, hogy könnyedén elérje végre a sikert,az együtt kitűzött célokat!


🏆Plusz motivációnak felajánljuk, hogy ezen a zsírégető kihiváson mindenki nyer!

Az első helyezett akár 349.000Ft feletti díjat !
Visszakapja a regisztrációs díjat (29.000/69.000/349.000Ft) ,regisztráláskor egy fitnesz csomagot kap aminek az értéke minimum 80.000Ft (Gold csomagban részletezve) .

A második helyezett 5 alkalmas személyi edzést és regisztráláskor egy fitnesz csomagot aminek az értéke minimum 80.000Ft.(Gold csomagban részletezve)

A harmadik helyezett  3 alkalmas személyi edzést és regisztráláskor egy fitnesz csomagot aminek az értéke minimum 80.000Ft.(Gold csomagban részletezve)

Az összes induló 80.000Ft érték feletti fitnesz csomagban részesül. (Gold csomagban részletezve)


MINDENKI AKI ELINDUL MEGNYERI A TANÚBIZONYSÁGOT, HOGY FEL TUDOTT KELNI, TUDOTT VÉGRE TENNI A VÁLTOZÁSÉRT! Talán ez  a legfontosabb! :)
Az edzéseket a Cosmo Sportban, szabadtéren, online vagy otthonodban tatjuk.
Az edzőterembe a belépőt a személyi edzések nem foglalják magukban, az otthonodban vagy egyénileg választott helyszínen tartott edzésért kiszállási díjat számíthatunk fel. A regisztráció visszautasításának jogát, az edzők leterheltségének függvényében fenntartjuk. A személyi edzésekre 24 órás lemondás érvényes, ami edzőre is, edzettre is igaz. A versenyben a Fit Fount edzők hozzátartozói nem vehetnek részt.